Ankara Antlaşması vizesi , Ankara Antlaşması İngiltere , Ankara antlaşması



Ankara Antlaşması Vizesi

İngiltere Ankara Antlaşması vizesi ile siz de eğer 18 yaşın üzerindeyseniz İngiltere’de vatandaşlık alma hakkına sahip olabilirsiniz. İngiltere’ye gitmek isteyen pek çok kişi avantajlarla dolu bu anlaşmadan faydalanmaktadır. Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Konsolosluğu İngiltere vizesi başvurusu yapacak olan kişiler mutlaka başvuru prosedürüne uymalıdır. Hatalı bir durumda vize reddi, başvuru yasağı gibi sonuçlar ile karşılaşılabilir. Bu tip kayıplar yaşamamak ve İngiltere vizesi başvuru prosedürüne uygun bir başvuru gerçekleştirebilmek için başvuru sahipleri bizimle iletişime geçebilirler.

Vize Size Ne Sunuyor?

Yurt dışında yaşamak isteyenler bu anlaşma ile İngiltere’yi tercih ediyor. İngiltere için geçerli olan Ankara Antlaşması İngiltere vizesi İngiltere’de oturma iznine en kolay ulaşabileceğiniz yollardan bir tanesidir. Sadece kurmak istediğiniz iş için gerekli sermayeniz, mesleki eğitim veya tecrübeniz vb. olması yeterlidir.

Süreç Nasıl İşliyor?

Ankara Antlaşması Vizesi ilk olarak bir yıllığına verilir. Birinci yılın sonunda vizenizi uzatmak için tekrar başvuru yapmanız gerekir. Başvuru olumlu sonuçlanırsa iki ya da üç yıllık bir oturum alacaksınız. Beşinci yılın sonunda ise süresiz oturum başvurusunda bulunabilirsiniz. 6. Senenin sonunda ise İngiliz vatandaşlığı alma hakkı elde edersiniz. Ankara antlaşması ile ailenizi de yanınıza alabilirsiniz. Eşiniz ve 21 yaşından küçük çocuklarınız sizinle beraber İngiltere’ye yerleşebilir. Ayrıca Ankara Antlaşması Vizesiyle aile üyeleri de İngiltere’de istedikleri sektörde ve şirkette çalışabilir ve eğitim alabilir. ankaraantlasmasi.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar