tişört tasarla, kendin tişört tasarla , tişört baskı

İşletmeniz için logolu tişört nasıl tasarlarsınız? Ofisiniz ya da mağazanız var,  Web siteniz ve sosyal medya hesaplarınız açıldı. Şimdi sıra kendi ofis elemanlarınız için etkinlikler de ya da mağazanızda kullanabileceğiniz bir şirket tişörtü tasarlamanın vakti gelmiş demektir. Kendi şirket tişörtünüze sahip olmanın sizi aşırı keyiflendireceğini biliyoruz. Şirket tişörtlerinin ilk olarak pazarlama aracı olarak kullanılması 1950'li yıllarda Amerikada'ki yerel tatil köylerinde başlamış ve Walt Disney'in ikonik Mickey Mouse'u da dahil olmak üzere bir çok büyük ya da küçük şirket tarafından yıllardır kullanılmaktadır. Bir logolu tişört tasarlamak son derece kolay ve pratiktir ve büyük ya da küçük şirketlere birçok fayda sağlar. Bir logolu şirket tişörtü tasarlamanın tüm adımlarını sizin için listeliyoruz, ister daha önce kendi firmanız için bir tişört tasarlamış olun ister ilk defa tişört tasarlayacak olun bu rehber size yol gösterecek. Logolu iş tişörtü hangi amaçlar ile kullanılabilir? Öncelikle Logolu Tişörtü hangi amaç için kullanacağınızı belirleyin. Logolu tişörtünüzü bir çok amaç için kullanabilirsiniz
  • Tanıtım amaçlı - Promosyon: Logolu tişörtleri, markanızın potansiyel müşterilerinizin aklında kalabilmesi için ücretsiz olarak verebilirsiniz. Marka farkındalığını artırmak için bir çok firma promosyon tişört dağıtmaktadır.
  • Toplantı:  Potansiyel müşteriler, yatırımcılar veya ortaklarla yapılan toplantılar için bir şirket tişörtü, onlara daha sonra ne kadar harika olduğunuzu hatırlatmak için mükemmel bir hatıradır.
  • Marka değerleri: Logolu tişörtleri olan bir şirket insanlara daha profesyonel bir izlenim verecektir.
  • Şirket içi motivasyon: Uniformaların çok daha  eğlenceli versiyonları olarak şirket tişörtleri de bir şirketteki çalışanlar arasında bir topluluk duygusu oluşturmaya yardımcı olur.
  • Marka: Eğer bir kafe ya butik bir işletme sahibiyseniz kendi markanızın tişörtlerini mağazanızda satarak ek gelir kazabilirsiniz.
  • Etkinlikler: İster halka açık bir tanıtım etkinliği olsun ister şirket için bir etkinlik düzenliyor olun, etkinlik tişörtleri ekip ruhu oluşturur ve sizi potansiyel ortakların zihninde zinde tutmak için güzel bir hatıra görevi görür.
Markanız için tişört tasarlarken iş tişörtlerinizin aktarmasını istediğiniz temel mesajlarını, tarzların ve özelliklerinin bir listesini yazın. Markanız eğlenceli mi yoksa ciddi mi? Yenilikçi mi yoksa muhafazakar mı? Lüks mü yoksa uygun fiyatlı mı? Bir tişört tasarımı tüm bu soruları bir bakışta yanıtlayacaktır. En etkili tasarımı elde etmek için kişisel tercihinizden uzaklaşın ve gerçek, ölçülebilir verilere güvenin. Hedef müşteriniz / müşterileriniz kimler? Hangi marka özellikleri ile iş yapmak istiyorlar? Bir iş tişörtü, pazarlama söz konusu olduğunda yüksek takipçili bir Twitter hesabı kadar popüler görülmeyebilir, ancak prensip aynıdır: küçük dozlarda marka bilinirliğinizi artırır. Tişörtler kişiseldir ve istediğiniz gibi şekillendirilebilir, bu da onları şirketinizin adını duyurmanın etkili ve eğlenceli bir yöntemi olur Şirketiniz için logolu tişörtünüzü yaptırmak için yardım ister misiniz? Hedeflerinizi ve genel tasarım hedeflerini belirledikten sonra, Kammana Baskı platformu üzerinde tasarımınızı yaparak istediğiniz model tişört ya da sweatshirt üzerinde Tişört Tasarla 'yarak satın alabilirsiniz. Kaliteli baskı seçeneği ve onlarca model tişört ve sweatshirtler üzerinde markanızın logosunu bastırarak şirketinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. İster büyük bir organizasyon olun ister küçük , ister şirket için bir etkinlik için ister sponsor olduğunuz bir etkinlik için kaliteli baskılı tişörtleri Kammana Baskı Platformu üzerinden ulaşabilirsiniz. Canlı destek ekibi sizin için en uygun çözüm için size yardımcı olacaktır.  

Yorumlar

Popüler Yayınlar